25.3.2023 GPD dospělých Strakonice

Na turnaji proběhlo vyhodnocení nejlepší hráčky a hráče podle bodového zisku za všechny 4 turnaje a nejlepší hráčky nebo hráče s největším bodovým ziskem v jednotlivých disciplínách. Rozdávalo se celkem 5 ks pohárů pro vítěze. Všech 5 trofejí snad poprvé v historii posbírali hráči jediného klubu a to SK Badminton Tábor. Celkovým a nejúspěšnějším hráčem se stal Pavel Kavan 🏆. Celkovou a nejúspěšnější hráčkou se stala Helča Novotná 🏆. Jako nejlepší singlistka byla vyhodnocena Zuzka Kočová 🏆. Vítězným smíšeným párem se stali Helča s Peťou 🏆 a ocenění za nejlepší deblový pár získaly Helča se Zuzkou 🏆.
Ve 4. sérii GPD získali pódiová umístění Zuzka 1.místo singl, s Helčou 1. místo čtyřhra a 4. místo smíšená čtyřhra s Pavlem, Helča 2. místo singl, 1. místo čtyřhra se Zuzkou a 1. místo smíšená čtyřhra s Peťou. Pavel 2. místo singl, 1. místo čtyřhra s Peťou, Peťa 3. místo singl, 1. místo čtyřhra s Pavlem a 1. místo smíšená čtyřhra s Helčou.
Všem patří velká gratulace za dosažené výsledky a skvělou reprezentaci klubu 👏👍 a těšíme se na další ročník Dudák Cupu 😉.
 
 
 
GRANTI
Grantem pro mládež v letech 2015 až 2020 je: Jihočeský kraj
Grantem na podporu sportu a mládeže SK Badminton Tábor v letech 2016 až 2020 je: Jihočeský kraj V letech 2018 až 2020 byla celá dotace použita na mzdy trenérů mládeže.
Grantem SK Badminton Tábor je: Město Tábor
SPONZOŘI