23.3.2024 GPD dospělých Strakonice

 
Ve Strakonicích se odehrálo poslední kolo turnajové série GPD dospělých Dudák Cup. Tradičně se na posledním ze čtyř turnajů vyhlašoval nejlepší hráč a hráčka turnajové série. Pořadatelé letos připravili ocenění – krásné pohárové trofeje dokonce pro hráče a hráčky na 1.-5. místě za celkový součet bodů za odehrané turnaje GPD. Současně byli medailemi oceněni i vítězové jednotlivých disciplín závěrečného turnaje. Za SK Badminton Tábor bojovali Pavel Kavan, Libor Kadeřávek, David Kadeřávek, Zuzana Kočová a Helena Novotná. V poslední sérii jsme ze 4 z celkových 5 disciplín získali pódiová umístění
Smíšená čtyřhra – 🥈Helena Novotná s Václavem Mirvaldem (Spartak Chrást) 🥉Zuzana Kočová s Pavlem Kavanem
Dvouhra žen – 🥇Helena Novotná 🥉Zuzana Kočová
Čtyřhra žen – 🥈Helena Novotná se Zuzanou Kočovou
Čtyřhra mužů – 🥉Pavel Kavan s Václavem Mirvaldem (Spartak Chrást)
Pavel Kavan 🏆byl vyhlášen nejlepším hráčem turnajové série a trofej nejlepší hráčky získala Zuzana Kočová 🏆. Druhou nejlepší hráčkou byla vyhlášena Helena Novotná 🏆. Pham Van Thanh (Peťa)🏆, který se tentokrát turnaje nezúčastnil získal pohárové ocenění za 5. nejlepšího hráče. Pavlovi, Zuzce, Helče a Peťovi gratulujeme ke skvělým výsledků 👏👍. Potřetí v řadě zůstávají poháry pro nejlepší hráče a hráčky za Dudák cup ve výkladnici SK Badminton Tábor 💪.
 
 
GRANTI
Grantem pro mládež v letech 2015 až 2020 je: Jihočeský kraj
Grantem na podporu sportu a mládeže SK Badminton Tábor v letech 2016 až 2020 je: Jihočeský kraj V letech 2018 až 2020 byla celá dotace použita na mzdy trenérů mládeže.
Grantem SK Badminton Tábor je: Město Tábor
SPONZOŘI